The Blood of Dawnwalker'da Seçimler Gidişata Yön Verecek

25.02.2025 17:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda resmi olarak duyurulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Blood of Dawnwalker hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun yaratıcı yönetmeni Mateusz Tomaszkiewicz oyuncu seçimlerine ne kadar önem verdiklerini ve bu seçimlerin gidişatı sert bir şekilde değiştireceğini vurguluyor.
 
The Blood of Dawnwalker'da seçimler bir hayli önemli olacak 
 
 
 
PCGamer Magazine'in son sayısında konuşan Tomaszkiewicz (GamesRadar aracılığıyla), The Blood of Dawnwalker'ın hikaye sunumundan bahsetti. Tomaszkiewicz “Oyun sizinle sürekli olarak etkileşime girecek ve birçok seçim sizin inisiyatifinize kalacak. Bu proje özelinde seçim özgürlüğünü oldukça ön plana çıkarmak ve aynı zamanda geçmişte oluşturduğumuz yüksek kaliteli hikaye anlatımını sizlere sunmak istiyoruz” dedi.
 
The Blood of Dawnwalker, oyuncuları hem ana görevlerle hem de yan etkinliklerle karşılayacak ve dinamik hissettiren bir dünyaya sahip olacak. Oyunda verdiğiniz karara göre ciddi anlamda sonuçlarla karşı karşıya kalabileceksiniz. Bunun dışında oyunda eyleme geçerseniz veya herhangi bir şekilde karışmamayı tercih ederseniz dünya dinamik olarak bu seçiminizden etkilenecek ve farklı gelişmeler sizleri bekleyecek.
 
Eski The Witcher 3 geliştiricileri tarafından şu anda yapım aşamasında bulunan The Blood of Dawnwalker, PC, PS5 ve Xbox Series X/S'de piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2025) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds'ın İlk Gün Güncellemesi 15 GB Olacak 6 Saat önce Game of Thrones: Kingsroad İçin Demo Sürüm Yayınlandı 7 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Geldi? 7 Saat önce Split Fiction'ın Ana Hikayesi 12-14 Saat Sürecek 8 Saat önce 2006’da Spor Tutkunlarının Gözdesi Olan Oyunlar 2 26 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler