NBA 2K25: Gravity Ball Duyuruldu: İşte Tüm Detaylar

18.10.2024 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
2K  Gravity Ball'ı duyurmaktan büyük heyecan duyuyor! Visual Concepts South ekibinin geliştirdiği bu yeni oyun, NBA 2K25’in The City modunda isteğe bağlı, ücretli bir DLC olarak sunulacak ve oyunculara hızlı tempolu, futuristik bir çok oyunculu deneyim sunacak.
 
Visual Concepts Başkanı Greg Thomas çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:
 
"Sizlerle heyecan verici bir haberi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum! Bugün, Visual Concepts South ekibinin (Lego 2K Drive’ın arkasındaki ekip) en yeni oyunu olan Gravity Ball'ı duyurduk. Gravity Ball, NBA 2K25’in The City modunda isteğe bağlı, ücretli bir DLC olarak sunulan, hızlı tempolu, çevrimiçi çok oyunculu bir oyun. Oyuncular bu süper hızlı, futuristik deneyimde ekip kurarak alışılmadık kurallarla rekabetin heyecanını yaşayacaklar. 
 
Oynamaya başlamadan önce, Gravity Ball'un nasıl ortaya çıktığına ve bu yepyeni oyunu sizlere sunmaktan neden bu kadar heyecan duyduğumuza dair biraz daha bilgi vermek istiyorum.

Başlangıçta Visual Concepts South'taki yetenekli Lego 2K Drive ekibinin bir tutku projesi olarak doğan bu oyun (aynı ekip NBA 2K25 için The Track'i de geliştirdi), kısa sürede stüdyodaki herkesin birbirine meydan okumak için başvurduğu bir oyun haline geldi. Gravity Ball'u, Amerikan Gladiators’ı, futuristik basketbol ve paintball karışımı olarak düşünebilirsiniz – tam anlamıyla çılgın bir kaos! Kendi aramızda oynamaktan o kadar keyif aldık ki, bunu sizlerle paylaşmanın bir yolunu bulmamız gerektiğini biliyorduk. NBA 2K25'in platformunu kullanmak bize bu fırsatı verdi.
 
Her oyun stüdyosu, büyük ya da küçük, yeni şeyler denemeyi ve oyunculara yeni eğlenceler sunmayı sever. İyi fikirler bir izleyici kitlesine ulaşmayı hak eder ve kenara atılmamalı. Bu oyunu bizim kadar beğeneceğinizi umuyor ve geri bildirimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz."

Gravity Ball, NBA 2K25 içinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformlarında, 18 Ekim Cuma günü yani bugün $7.99 fiyatıyla piyasaya sürülecek. Sizlerden haber almayı dört gözle bekliyoruz.
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut 1 Saat önce PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimi: Yüzde 90'a Varan Fırsat! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! 2 Saat önce Bloober Team, Korku Oyunu Cronos: The New Dawn'ı Duyurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler