Assassin's Creed: Rogue'un Türkçe Yaması Yayınlandı

04.05.2015 15:03 Alkan Adakaner

 
 
    ''Daha önce Assassin's Creed Unity için 75 günde Türkçe yama hazırlayan Animus Projesi ekibi bu sefer kendi rekorunu kırarak 45 günde Unity ile yaklaşık aynı büyüklükte olan Assassin's Creed Rogue çevirisini tamamladı.

     Şu anda sürekli güncellenen bir AC bilgi bankası olan animusprojesi.com'un yanında, ekibin Türkçe çeviri çalışmaları sadece bununla da sınırlı değil, gelecekteki tüm AC oyunlarına Türkçe yama yapacaklarını sözünü vermiş olan ekip AC Rogue çevirisi biter bitmez, AC serisinin yeni üyesi AC Chronicles China için de çeviri çalışmalarına başladı.''

     Yamaya BURADAN ulaşabilirsiniz.
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Rogue Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
# Ace # 4.5.2015 15:29:19

Yamada emeği geçen ''Berkay Şahinoğlu, Erkam Ali Dönmez, Salih Günay, Yankı Doğan, Onur Saatcioğlu, Ömer Yiğit, Irmak Kavasoğlu, Ahmet Çelik, Ömer Öz ve Said Sürücü dostumuza teşekkürlerimi sunarım iyi ki varsınız, ellerinize sağlık.

Xan'ela 4.5.2015 15:39:22

Ellerinize sağlık.5-6 ayda yama çıkaramayan bazı gruplara ders olsun.

Himurajutsu 4.5.2015 16:19:16

adamlar seri şekilde çeviri yapıyor biz hala far cry 4 bekliyoruz.

mehmet4428 4.5.2015 17:27:54

Vay arkadaş adamlar 20 saatlik oyunu çevirdiler kısa sürede biz hala Far Cry bekliyoruz, beklemekten bıktım gerçekten, bir ara yamayı tek kişi yapıyordu gayet hızlı yapıyordu sonra 3-4 kişi daha katıldı ve ne olduysa yama çalışması tamamen durdu, hiç güncelleme veya bilgide verilmedi, tek başına adam %75 çevirisini kısa sürede yapmıştı geri kalanı 1 aya çıkar dedik 3 aydır bekliyoruz. Tamam anlarız sonuçta gönül işi bu işi yaparken zevkine, hayrına, millete fayda olsun diye yapılıyor ama gerçekten çok bekledik. 23 Kasım'da başladılar ve 2015 Mart ayına kadar tek kişi %75 kısmını halletmişti yani 4 ayda %75 yapmıştı sonrasında yamada çalışan sayısı arttı 1 aya çıkar beklentisi oldu ama o beklentiyi de öldürdüler.

r0ket 4.5.2015 17:35:22

yemin ediyorum şu adamların yaptığı çevirinin 10 da birini diğer çeviri siteleri yapsa şimdiye kadar türkçe olmayan oyun kalmazdı. oynamayacağım bi oyun ama çevirenin eline sağlık.

emrahcey 4.5.2015 17:46:40

Umarım örnek olurlar, Çevirenlerin emeğine sağlık.

hayansame 4.5.2015 19:52:56

Helal olsun tebrikler. Helal etsinler.

encuni 4.5.2015 21:58:12

oyunu oynayan biri hikaye bakımından yorum yapabilirmi kısaca oyun sağlammı?

BSC Misafiri 5.5.2015 11:03:12

@encuni Senaryo güzel ama kısa ve çok fazla zaman atlaması var, o yüzden bir sürü şey havada kalıyor. Ek olarak ana karakter Shay de baya sağlam bir karakter, sırf onun için bile oynanır senaryo derim.

BSC Misafiri 5.5.2015 11:03:27

quote:

Orijinalden alıntı: encuni oyunu oynayan biri hikaye bakımından yorum yapabilirmi kısaca oyun sağlammı?
Revelations'tan sonra çıkan hikayesi en güzel AC oyunu bence

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Forumdan Konular
DH'den Haberler