Skyrim 1.4 Yaması Bilgileri Çok Yakında

Skyrim Creation Kit, yapılan modların Steam üzerinden paylaşılmasını sağlayacak.
19.01.2012 09:26 Beril Sergün

 
     Uzun zamandır beklenen ve gecikmeler yaşayan yeni Skyrim yaması 1.4'ün çıkmasına sadece iki hafta kalmasına rağmen yamanın içeriği halen belirsizliğini korumakta. Ancak bugün Bethesda yetkilileri yaptıkları açıklamada "çok yakında" Twitter üzerinden yeni açıklamalarda bulunacaklarını açıkladılar.
 
     Beklenen düzeltmeler arasında çeşitli quest hataları ve ufak ayarlamalar var. Özellikle PS3'ün yaşadığı framerate sorunları üzerinde durulacağı biliniyor.
 
     Bethesda ayrıca Ocak ayının sonlarında sadece PC için çıkarılacak "Skyrim Creation Kit" ve özellikle merak edilen İndirilebilir ek görevler üzerinde çalışıyor, bu nedenle 1.4 bugüne kadar görebileceğiniz en büyük Skyrim yaması olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 5 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 7 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler