Sony, Crash Bandicoot'u PS4'e Getirmeyi Düşünüyor

14.07.2014 13:26 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi Crash Bandicoot'un hakların Activision tarafından satın alınmıştı. Bu serinin çok sayıda hayranının olması Sony'i harekete geçirmiş görünüyor. Bir süredir Crash Bandicoot hakkında süren söylentiler bu açıklamalarla gerçeğe dönüşebilir.
 
    Sony başkanı Andrew House The Telegraph'ın Crash Bandicoot ve Spyro'yu yeniden oyun dünyasına kazandırmak isteyip istemedikleri yönündeki soruya "bu konu hakkında düşünüp tartıştıkları" yönünde yanıt verdi. Yani Sony ciddi ciddi bu serileri Playstation 4'e getirmeyi düşünüyor.
 
    Crash Bandicoot'un PS1'deki oyunlarını geliştiren Naughty Dog bakalım yeniden bu seriye el atacak mı? Sony böyle bir karar alırsa çok sayıda hayranını da memnun edecek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler