Zynga, Konami ile Anlaştı

Zynga çok geniş bir kitleye hitap ediyor.
09.03.2012 13:41 Gökhan Yılmaz

 
     Zynga, Konami, Rebellion ve Playdemic ile anlaştığını duyurdu. Zynga için oyun çıkartacak olan bu firmalar geliştirdikleri oyunları Zynga.com üzerinden Zynga Platform'dan sunacak.
 
     Henüz, anlaşılan firmalarla ilgili oyun duyudusu gelmedi fakat Konami'nin ünlü serilerinin çıkması bekleniyor. Konami'nin Başkan Yardımcısı Kazuhiko Uehara, "Bu partnerliğin Konami'nin sosyal oyunlar alanındaki tepedeki başarısını devam ettirecektir. Büyüyen sosyal evrende yüksek kalitede oyunlar ile farklı oyun tecrübeleri sunmaya devam edeceğiz. Oyunlarımızı Facebook ve Zynga.com'da görecek olduğumuz için çok heyecanlıyız."  şeklinde konuştu.
 
     Mob Science, Row Sham Bow ve Sava Transmedia'dan sonra Konami, Rebellion ve Playdemic de Zynga'ya katılmış oldu. Hepsi 240 milyondan fazla aktif oyuncuya sahip olan Zynga için oyun geliştirecekler.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane Serinin Yeni Oyunu Mafia: The Old Country Duyuruldu! 5 Dk önce Borderlands 4 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce Zombi Efsanesi Geri Dönüyor: Dying Light: The Beast Duyuruldu! 2 Saat önce Taktiksel RPG Flint: Treasure of Oblivion 24 Ekim'de Çıkıyor 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler