Wii U Emülatörü Mario Kart 8'i PC'de Oynatmayı Başardı

15.12.2015 18:27 Ömür Gencer

   
      Wii U oyunlarını PC'de çalıştırmak için geliştirilen Cemu isimli emulator, Ekim ayında Mario Kart 8'in menüsünü bile zorlanarak açıyordu. Emülatöre gelen yeni güncellemenin ardından Mario Kart 8'i PC'de oynamak mümkün oluyor. 
 
      1.1.2b sürümlü Cemu, Mario Kart 8'i genel olarak çalıştırsa da oyunun ışıklandırma ve yansıma gibi ayarlarının kapalı durumda olduğunu belirtelim. Ayrıca videoda gördüğünüz oynanış görüntüsü GTX 980 ekran kartı ve i7-4790K işlemci bulunduran bir sistem üzerinden kaydedilmiş.
 
      Wii U emülatörünün geliştirilme aşamasının çok başlarında olduğunun altını çizelim. Yine de uygulamanın aylar içinde katettiği yol dikkat çekici. Mario Kart 8'in PC üzerinden oynatılma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 8 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart Nişancı Aksiyon Oyunu UNYIELDER, Mayıs Ayında Çıkış Yapıyor 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler