Yeni Assassin's Creed Duyurusu Geliyor

29.04.2011 20:22 Gökhan Yılmaz

     Ubisoft, biraz önce bir sonraki Assassin's Creed oyununun Facebook üzerinden beğenildiğinde açıklanacağını duyurdu. Fakat kısa bir süre sonra duyuru geri alındı ve ilgili Facebook sayfası kapatıldı.
 
     Assassin's Creed serisinin yeni oyunu (Assassin's Creed 3?) olacağı söylenen yapımın ilk görüntülerine ulaşabilmemiz için oyunun Facebook sayfasından beğenmemiz ve diğer oyunculara yaymamız gerektiği yazılmıştı. Fakat tahminen sistemde bir sorun yaşadıkları için bir süreliğine ertelendi çünkü sayaç çalışmıyordu. Daha şimdiden yaklaşık 1.6 milyon beğeneni olan Assassin's Creed sayfası için, daha kaç kişiye ihtiyaç duyduklarını merakla bekliyoruz.
 
     Aşağıdan kaldırılan sayfanın bir görüntüsünü görebilirsiniz. Ortasında oynayan kısa videoda hiçbir şey belli olmuyordu fakat ilginç bir yazıya rastlanıyordu (Arapça?).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler