FIFA 13'ün Satışları 15 Milyona Yaklaştı!

07.05.2013 23:47 Samet Konuksal


    Futbol, Amerika ve Japonya gibi yoğun oyuncu grubunun bulunduğu bölgelerde pek tutulmasa da, FIFA serisi Electronic Arts için para basmaya devam ediyor. Electronic Arts'ın yayınlanan finansal raporlarında FIFA 13'ün satışları paylaşıldı.
 
    Yayınlanan bilgilere göre FIFA 13, şimdiye dek 14.5 milyon adet satarak 15 milyon barajına yaklaştı. Oyun, bir önceki sezonun oyunu FIFA 12'ye oranla aynı dönem içerisinde %30 daha fazla satış elde etti. 
 
    Hali hazırda oldukça güçlü bir satış başarısı yakalayan FIFA 13'ün gelirlerinin haricinde oyun içerisindeki Ultimate Team modunun gelirleri, Electronic Arts'ın yüzünü ciddi manada güldürüyor. Belirtilenlere göre FIFA 13 içerisindeki dijital satışlardan elde edilen gelir 200 milyon dolara ulaştı. Bu veri, FIFA 12'deki aynı dönem satışlarından tam %94 oranında daha üst seviyede. Bu bilgiye FIFA 13'ün haricinde FIFA 12, FIFA Online ve FIFA World Class Soccer gibi oyunların eklenmesiyle EA'in finansal yılda elde ettiği dijital gelir 350 milyon doları aşıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
- The Stig - 8.5.2013 02:01:18

resmen para basmış.. Messi'yi kapağına koyabiliyorsan zaten bu bir başarıdır.. pes mi Fifa mı diyenlere bence ronaldo mu Messi mi diye düşünmeli! ronaldo pes ise Fifa Messi! ;)

oxlayer 8.5.2013 02:31:13

oyunu iyileştirdiler o yüzden arttı satışlar.ben hiçbir futbol oyununu orjinal almadım çünkü her sene aynısı çıkıyor zaten.bi nba 2k almıştım.

sinister13 8.5.2013 03:01:59

Halen daha pes oynaynalar var zaten bi biz bide pesi yapan tsubasa futbol anlayışına sahip japonlar oynamakta arkadaşla bi ara demosunu oynamıştık 2 kere kanatdan geldim orta gol ki bi arkadaşım var pes te ceza sahasından top kanatlara cekip orta gol yapıyo oda eminki orta olunca kesin gol :DD yani kısacası pesi ateri oyunlarından pek bi farkı yok fifaya göre..!

Stackalloc 8.5.2013 11:40:10

Pes in başarısızlığı ve Fifa nın bir az daha üstüne koyması ile ortaya çıkan tablo

furkan3191 8.5.2013 16:25:18

peste tek olay var hızlı koşan oyuncu. Oyuncular arasında başka fark yok. Bu kadar sığ bir oyun. iğrenç top fiziği, iğrenç animasyonlar, aptallıkta çığır açmış yapay zeka, olmayan atmosfer, lisanssız takımlar ve az lig... Türkçe dışında artı yazacak birşey bulamıyorum bizim dışımızda da Türkçe oyunu alacak insan yok. Meydan fifanın

Sir Maximus is BACK 8.5.2013 21:00:29

az az gelişse de,el mecbur alınıyor.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edilen MultiVersus'tan Çeşitli Görseller Ortaya Çıktı 02 Mart Escape from Tarkov İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 02 Mart Monster Hunter Wilds Mikro Ödemeler Yüzünden Eleştiriliyor 02 Mart 11 Klasik Lego Oyunu GOG Tarafından Koruma Altına Alındı 02 Mart İptal Edillen Twisted Metal Oyunu Battle Royale Türündeymiş 02 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler