STALKER 2'yi Yerelleştiren 23 Studios'tan Mafia: The Old Country Adımı

06.02.2025 19:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda bildiğiniz üzere Mafia serisinin en yeni oyunu Mafia: The Old Country için Türkçe dil desteği kampanyası başlatıldı. Hemen hemen herkesin katkıda bulunmak istediği süreç boyunca yavaş yavaş sona geliniyor diyebiliriz. Çünkü ülkemizde önemli bir yere sahip olan yerelleştirme ekibi şu anda kollarını sıvamış durumda.
 
23 Studios resmi görüşmelerde bulunacak
 
 
 
Resmi oyun yerelleştirme şirketi olarak karşımıza çıkan 23 Studios bu zamana kadar S.T.A.L.K.E.R. 2, Cyberpunk 2077'nin yanı sıra Phantom Liberty, The Witcher 3: Wild Hunt, Warhammer 40000: Rogue Trader, Shin Megami Tensei V, Total War ve Total War: Warhammer gibi birçok oyunu Türkçemize kazandırdı. Şimdi ise sıranın Mafia: The Old Country'ye geldiği aktarıldı.
 
Mafia: The Old Country için son dönemlerde sıkı bir sosyal medya çalışması gerçekleştiriliyor. 23 Studios ekibi ise yetkililerle resmi temasa geçeceklerini ve konunun bir yere bağlanacağını aktarıyor. Umuyoruz ki önümüzdeki günlerde resmi açıklamalarla beraber konunun olumlu olarak sonuca vardığını görebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2025) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rocksteady'nin Tek Oyunculu Batman Oyunu Geliştireceği İddia Ediliyor 5 Saat önce GTA 6 İçin Çıkış Tarihi Değişmedi: Take-Two'dan Yeni Doğrulama 6 Saat önce GeForce Now Hizmetine Eklenen En Yeni Oyunlar 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Ücretsiz Şubat Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games 932 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler