Ninja Gaiden 4 Duyuruldu: Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor!

24.01.2025 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Team NINJA ve PlatinumGames stüdyolarının üstlendiği NINJA GAIDEN 4 resmi olarak duyuruldu. Açıklanan bilgilere bakacak olursak oyunun bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Microsoft Store) için piyasaya sürüleceğini doğrulayabiliyoruz.
 
NINJA GAIDEN 4 süpriz bir şekilde duyuruldu
 
 
 
Serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen NINJA GAIDEN 4 sürpriz bir şekilde Xbox etkinliğinde duyuruldu. Hayranların beğenisini kazanan serinin en yeni oyunu şu anda beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Oyun ayrıca Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.
 
Hack and slash serisine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen NINJA GAIDEN 4’te bildiğiniz üzere yüksek hızlı aksiyon sistemi bulunuyor ve son teknoloji desteklerle karşımıza çıkmayı hedefliyor. Yayınlanan duyuru fragmanına bakacak olursak hem ara sahneler hem de oyun içinden görüntüler bulunuyor.
 
Fragman dahilinde kılıçlarla düşmanları kesip biçebileceğimizi, hızlı bir şekilde bir düşmandan diğerine atlayabileceğimizi ve çok daha fazla oynanış dinamiğini görebiliyoruz. Son olarak oyunun Türkçe dil desteğiyle geleceğini belirtelim.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
BSC Misafiri 24.1.2025 13:40:56

Xbox ekibi nokta atışı yapmış. Söyle köklü serilerin devam oyununun yayıncılığını bir kere bile üstlenseler herkes kazanır oyun dünyası da genişler. Ryu hayabusa bilmeyen çok azdır. Ayrıca ng2 remastered çıktı. Bayağı iyi. Ama onda türkçe yok. Çevirici arkadaşlar el atarsa hoş olur.

BSC Misafiri 24.1.2025 20:37:15

fablelar nerde be microsoft onlarada bi el at be ilkinin remake ne zmn gelecek belli değil.Elinde potansiyeli olan oyunlar var gidip avowed yapıyorsun,hellblade 2 yapıyorsun.Ne denebilir ki.

BSC Misafiri 24.1.2025 20:37:32

Xbox sağolsun son yayınladigi oyunlarına Türkçe dil desteği de vermeye başladı ama Avowed için TR dil desteğini atladı. Halbuki Obsidian rpg'sini ağız tadıyla Türkçe oynarım umudu vardı, üzdü.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Control 2 Bu Ay Tam Geliştirme Aşamasına Geçiyor 12 Şubat PUBG: BATTLEGROUNDS İçin 34.1 Güncellemesi Yayınlandı 12 Şubat Alan Wake 2 Geliştirme ve Pazarlama Maliyetlerini Karşıladı 12 Şubat Crysis 4'ün Geliştirilmesi Durduruldu! İşten Çıkarmalar Mevcut 12 Şubat Assassin's Creed Shadows'ta Sadece Bir Karakteri Oynasanız Bile Bir Şey Kaybetmeyeceksiniz 12 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler