Assassin's Creed II için 2 DLC Gelecek

Venedik oyundaki önemli şehirlerden birisi konumunda
01.12.2009 22:22 Alkan Adakaner

İlk hafta satışlarıyla büyük başarı yakalayan ve her anlamda ilk oyundan daha kaliteli bulunan Assassin's Creed 2'nin indirilebilir içeriklerinin yayınlanacağı duyuruldu.
 
İlk indirilebilir içerik olan Assassin's Creed II: Battle of Forli, Ocak ayında kullanıma sunulacakken,  ikinici indirilebilir içerik Assassin's Creed II: Bonfire of the Vanities, Şubat ayında piyasaya çıkacak.
 
Bu indirilebilir içeriklerin ücretleri hakkında herhangi bir açıklama yapılmasa da her birinin en az 1 GB'lık yer tutacağı söyleniyor.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler