Beebop ve Rocksteady Bir Oyunda Böyle Olsalardı

05.12.2010 17:56 Alkan Adakaner

    Özellikle bu nesilde çizgi film kahramanların oyunlarının çok yüksek kalitede olabileeğini asla düşünmezdim. Batman: Arkham Asylum ise beni çok şaşırttı. Şimdi de Batman Arkham City'i 4 gözle bekliyorum, eminim bir çoğunuz da benim gibi Batman'i tekrar görmek için sabırsızlanıyorsunuz.
 
    Peki diğer çizgi film kahramanlarının da Arkham Asylum gibi çok yüksek kalitede oyunları yapılabilir mi? Eğer kaliteli bir geliştiricinin ellerine teslim edilirlerse neden olmasın?
 
    Yukarıdaki çizim Ninja Kaplumbağalar'dan Rocksteady ve Beebop'a ait. Çizgi filmlerde Ninja Kaplumbağa'ların karşısına şaşkın ve sakar olarak çıkan bu ikili yukarıdaki çizimde oldukça ciddi olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekten harika bir çalışma olmuş.
 
     Bu çizimi gördükten sonra Batman'in yüksek kalitede oyunu oluyor da Ninja Kaplumbağa'ların neden olmasın ki dedim. Bunun için gereken tek şey kaliteli bir geliştirici.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 7 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 7 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Strateji Oyunları 7 Saat önce Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler