Capcom'dan Büyük Bir Oyun Daha Geliyor: Tarih Verildi

30.10.2023 12:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Street Fighter, Resident Evil, Dino Crisis ve daha fazla seriyle ön plana çıkan Capcom'dan yeni ve büyük bir oyun daha geliyor. Mart 2024'te sona erecek olan mevcut mali yılın sonuna kadar "büyük" ve duyurulmamış oyun çıkarmayı planlıyor. Dolayısıyla oyun Mart 2024 tarihine kadar çıkış yapmayı bekliyor.
 
Oyunun ne olduğuna dair çeşitli söylentiler bulunuyor
 
 
 
Bu hafta ortaya çıkan kazanç raporu ile beraber yayınlanan bir Japonca Soru-Cevap bölümünde, Capcom'un yıl sonu satış hedeflerine nasıl ulaşacağı sorusu yer aldı. Konu ile alakalı olan cevap kısmında ise büyük çaplı ve duyurulmamış bir oyundan bahsedildi.
 
Açıklanmayan ve net olarak belirtilmeyen oyunla ilgili çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Ekibin geçmiş çalışmaları da göz önüne alındığında en büyük iki seri akıllara geldi. Dolayısıyla bu oyunun Resident Evil veya Monster Hunter serisinden bir proje olması muhtemel. 
 
Öte yandan Capcom, Temmuz ortasında PC, Xbox ve PlayStation konsolları için yeni bir IP olan Exoprimal'i piyasaya sürdü. Çıkışıyla beraber konsol ve PC için Game Pass hizmetinde mevcut olan oyun, Eylül ayı sonuna kadar 940.000 adet civarında sattı. 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler