Codemasters ile Warner Bros'dan Bir Yıllık Anlaşma

27.03.2012 11:33 Samet Konuksal


     Son yıllarda oyun bölümü büyük yükselişte olan Warner Bros.'dan bir atak daha geldi. Daha önce Amerika distribütörlüğü açısından THQ'nun bünyesinde bulunan Codemasters, Warner Bros. ile anlaştı.
 
     Yapılan açıklamaya göre 2012 senesi boyunca Codemasters imzalı oyunların Amerika kıtasındaki dağıtımı, Warner Bros. tarafından yapılacak. Avrupa bölgesindeki dağıtımını kendi üstlenen Codemasters'ın bu oyunları arasında Dirt: Showdown ve F1 2012 gibi yapımlar yer alıyor. 
 
     Şimdilik sadece Amerika'yı kapsayan anlaşma, ileride bu ikili arasında yeni şeyler doğurur mu bilemiyoruz. Ancak zor durumda olduğunu duyduğumuz THQ'nun önemli bir partner kaybetmesi, firma açısından kötü olacak gibi duruyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2012 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 6 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 7 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler