"Crash Bandicoot'un Yenilenmeye İhtiyacı Var"

08.05.2013 08:54 Alkan Adakaner


     Naughty Dog tarafından yaratılan Crash Bandicoot serisi Playstation kullanıcılarının favori oyunlarından biri olmuştu. Bir yandan Crash Bandicoot'un platform oyunları, diğer taraftan ise Crash Team Racing hayranlık topluyordu.
 
    Bu seri daha sonra yeteneksiz geliştiricilerin ellerinde resmen rezil oldu diyebiliriz. Şu an oyunun hakları Activision'da bulunuyor (diye biliyoruz) Naughty Dog'un kurucularından Andrew Gavin bu ünlü seri hakkında şu sözleri söyledi:
 
    "Crash baştan aşağı yenilenmeli. Crash'in tarihini sıfırlamak için bir imkan var. Onun yaratılma hikayesini ele alıp Cortex ile çatışması ele alınabilir. Bu düzenleme ile Crash 1 ve Crash 2'deki dünyayı yeniden ve düşmanları yeniden yaratabilirsiniz. Daha özgür bir yapıya sahip bir şeyler yapmak akla uygun geliyor."
 
     Crash'in Looney Tunes benzeri grafiksel yapısının oyuncuların hayranlığını da kazandığını söyleyen Andrew Gavin, son dönemlerdeki Crash oyunları yüzünden bu serinin bir zamanlar harika olduğunu oyuncuların unuttuğunu belirtiyor.

     Naughty Dog yeniden Crash Bandicoot'un haklarını satın alsa ve serinin yeni oyununu geliştirse harika olmaz mıydı?
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler