Fire Emblem Heroes için $9.49 Aylık Abonelik Sistemi Duyuruldu

03.02.2020 13:29 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, mobil oyunu Fire Emblem Heroes için opsiyonel aylık abonelik sistemini duyurdu.
 
Feh Pass adı verilen sistem aylık olarak $9.49 ile ücretlendirilecek. Özel kostümler, seslendirmeler, karakter istatistiklerine +2 buff gibi hem kozmetik hem de oynanışa etki eden özellikler içerecek.
 
Feh Pass ayrıca Re-Act adlı bir özelliği de oyuna ekleyecek. Bu geri sarma özelliği sayesinde oyuncular bir önceki tura geri dönüp hamlesini değiştirebilecek. Bir savaş sırasında Re-Act özelliğinin kaç kere kullanılacağı ile ilgili bir sınırlama yok hatta 'Game Over' ekranında bile kullanılabilecek. 
 
Abonelik sisteminin 5 Şubat'ta oyunun bir sonraki büyük güncellemesi ile birlikte erişime açılması planlanıyor. 
 
Sensor Tower'ın geçtiğimiz hafta açıkladığı rapora göre, App Store ve Google Play kullanıcıları Nintendo'nun mobil oyunlarına toplamda bir milyar dolardan fazla para harcadı. 656 milyon dolar ile Fire Emblem Heroes, Nintendo'ya en çok gelir getiren mobil oyun.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat Steam'de Virüslü Oyun Ortaya Çıktı! Format Şart 16 Şubat Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 16 Şubat NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 16 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden? 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler