MH 3: Ultimate Bölgeler Arası Oynanabilecek

Monster Hunter 3: Ultimate'in online modlarındaki bölge kısıtlaması büyük bir sorundu
02.03.2013 11:15 Alkan Adakaner


     Monster Hunter 3 Ultimate'te oyuncular normalde sadece kendi bölgelerinden oyuncularla oyunu oynayabiliyor. Yani Avrupa'daki bir oyuncunun Kuzey Amerika'daki oyuncularla online oyun oynamasının imkanı yok. Bu sorun oyun çıktıktan kısa bir süre sonra çözülecek.
 
     Capcom, Nisan ayının sonunda yayınlayacağı bir güncelleme ile bölgeler arasında da oyun oynanmasını sağlayacak. Bu güncelleme sayesinde oyuncular oyunu Wii U'nun tablet kontrolcüsü üzerinden de oynama şansı yakalayacaklar. 
 
     Bunların yanı sıra Capcom ücretsiz olarak indirilebilir içerikler de yayınlayacak. Bu içerikler sayesinde yepyeni görevlere adım atabileceğiz. Bunlardan ilki oyunun çıkışıyla birlikte yayınlanacakmış.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna Bir Yenisini Daha Ekledi 1 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Paketi Yayınlandı 2 Saat önce VALORANT Champions 2024 Şampiyonu EDward Gaming Oldu! 25 Ağustos Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Ağustos Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu 25 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler