Ninokuni'nin PS3'teki Satışları Hayal Kırıklığı

Ni no Kuni'nin Batıdaki satış performansı daha yüksek olacak gibi görünüyor
24.11.2011 08:50 Alkan Adakaner

      Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'i Batıda büyük bir merakla bekleyen çok sayıda oyuncu var. RPG ustası Level-5'in ellerinde animasyon tadında bir oyun oynama çok hoş olacaktır. Japonların da aynı duygular içinde olduğunu düşünürken oyunun ilk haftaki satışları hayal kırıklığı yarattı.
 
      Japonya'nın en popüler oyun dergisi Famitsu'dan 40 üzerinden 36 gibi oldukça yüksek bir puan alan oyunun Playstation 3 sürümü sadece 67,000  adet satabildi. Halbuki DS sürümü 170,548 adet satmıştı.     
 
      Bu rakamlara bakarsak PS3 sürümünün toplamda 500.000 adet satan DS sürümünün genel satış rakamlarında da gerisinde kalacağını öngörebiliriz. DS'teki oyunun  görsel ve içerik yönünden çok daha gelişmiş bir sürümü olan PS3'teki oyunun bu performansı Level-5'in gelecekteki planlarını da şekillendirecektir.
 
     3DS platformuna çok sayıda oyun çıkaran Level-5 bundan sonra eskisi gibi taşınabilir oyun cihazlarına ağırlık verebilir. White Knight Chronicles ve Ninokuni'nin PS3'te satış başarısı gösterememesinin etkisi mutlaka olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: PS3 DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler