Silicon Knights ve Epic Games'in Dava Sonuçlandı

Bu davanın açılması Silicon Knights'ın sonunu getirdi
11.01.2014 13:00 Alkan Adakaner


     Silicon Knights ve Epic Games arasında uzun süredir devam eden Unreal Engine'in kullanım hakları ile ilgili dava sonuçlandı. Daha önce 9.2 milyon dolar ceza ödemeye çarptırılan Silicon Knights'ın cezası kesinleşti.
 
    Aslında Silicon Knights bir süre önce kapılarına kilit vurmuştu ve geliştiriciler başka firmaların çatısı altına girmişlerdi. Firmanın ofisindeki eşyalar bile satılmıştı. Bakalım Epic Games alacaklarını nasıl temin edecek?
 
    Bu dava sebebiyle Silicon Knights'ın Too Human gibi Unreal Engine kullanan oyunlarınn piyasadan toplatılması bile kararlaştırılmıştı. Geliştiricinin bu oyundan beklediğini bulamaması sonunu hazırladı diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Too Human Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Temmuz 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler