Skyrim PC Modları Konsollara Gelebilir

Skyrim'in hikayesi, Oblivion'dan 200 sene sonrasını konu ediniyor.
21.04.2011 14:57 Talha Aynacı

 
     The Elder Scrolls V: Skyrim yapım sorumlusu Todd Howard yaptığı açıklamada, Microsoft ve Sony ile PC üzerinde yapılmış modları konsol versiyonlarına getirmek üzere görüştüklerini dile getirdi:
 
" Bu projemiz her iki konsol üzerinde de çalışıyor. Ancak bu çalışmaları PS3 ve Xbox360'a getirmek için hiçbir yolumuz yok. Ancak bunu bir şekilde halletmeyi çok isterdik. Microsoft ve Sony ile konu hakkında görüştük ve bunun bir gün gerçekleşebileceğine dair bir şansımız var. Fakat çıkış zamanında bunun olacağını düşünmüyorum.
 
Bunun gerçekleşmesini samimi olarak çok istiyoruz, çünkü işe yarıyor. Oyunu böyle yaptık. Yaptığımız şeyin gerçekten etkileyici olduğunu düşünüyorum. Lakin oyunu bekleyenlerin % 90'ı konsol oyuncuları ve bu modları konsollara getirmek için bir yol bulamazsak, oyunu alanların % 90'ı bundan mahrum kalacak. O yüzden gerçekleşmesini çok istiyoruz.
"
 
     Geliştirilen grafik motoruyla büyük bir heyecana sebep olan The Elder Scrolls V: Skyrim, kasım ayında PC, PS3 ve Xbox360 için çıkışını gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler