Super Mario Party Jamboree Duyuruldu

20.06.2024 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında yeni Switch oyunu Super Mario Party Jamboree'yi duyurdu. Açıklanan detaylara göre yepyeni Super Mario oyunu 17 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Mario Party serisinin en geniş kataloğuna sahip
 
 
 
Mario ve arkadaşları ile beraber yol alabileceğiniz Mario Party serisinin en yeni oyununda karakterlerimiz tatil köyüne doğru geliyor. Beş yeni mini oyunu keşfedebileceğiniz yapım içerisinde yürüyen merdivenlere binebiliyor, aktif bir yanardağa doğru tırmanmaya çalışıyor ve önceki Mario Party oyunlarında yer alan içerikler aynı şekilde burada da yer almaya hazırlanıyor.
 
Buna ek olarak Mario Party serisinin bugüne kadarki en geniş seçeneğine sahip olacak bu yapımda 110'dan fazla mini oyun oynanabilir durumda olacak. Aksiyon dolu mücadeleleri, kafanızı kullanabileceğiniz bulmacaları, Koopathlon modunda 20 oyuncuya kadar çevrimiçi modu ve daha fazlasını destekleyecek olan bu yapımda zirveye çıkmak için elimizden geleni yapmaya çalışacak ve şimdiye kadarki serinin en geniş çaplı oyunuyla karşı karşıya geleceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler