Türk Yapımı Monochroma'nın Teaser Videosu Yayınlandı

29.04.2014 12:03 Talha Aynacı

 
   Başarılı bir Kickstarter projesi sonrasında hayata geçen Türk yapımı platform oyunu Monochroma için son derece manidar bir teaser videosu yayınlandı. Daha önce yapımcı ekip Nowhere Studios'un kurucusu Burak Tezateşer ile gerçekleştirdiğimiz Oyun Odası isimli programda da değindiğimiz oyunun teması bu teaser videosunda kendini çok daha vurucu biçimde belli ediyor.
 
   Mayıs ayının 2. yarısında 17 farklı ülkede dijital ve kutulu olarak satışa sunulacak oyunun ülkemizde yaşanan dağıtım problemi nedeniyle çıkış tarihi henüz netleşmiş değil.
 
   Aynı zamanda bir bağış kampanyasıyla hayata geçen Monochrome, bir başka bağış kampanyasına da ev sahipliği yapacak. Yapımcı ekibin kendi web sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olan satışlardan elde edilecek gelirlerin bir kısmı  Save The Children organizasyonuna, Türkiye'de Playstore üzerinden gerçekleştirilecek olan her satışın 5 TL'si Umut Çocukları Derneği'ne aktarılacağı bildirildi.
 
   Yapımı konsept çalışmalarıyla beraber 3 yılı bulan ve 25 kişilik bir ekibin emeğiyle çıkabilen oyunun geliştiricileri öncelikli hedeflerinin 2014 sonbaharında oyunu Xbox One ve Playstation 4 sürümlerini hazırlamak olduğunu sonrasında ise yeni projelere odaklanmak ve oyun yapımının zorluklarını ve altyapı  gereksinimlerini Türkiye’de yeni nesillere üniversiteler aracılığıyla anlatmak olduğunu duyurdu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monochroma Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Nowhere Studios Dağıtıcısı: Nowhere Studios Tür: Platform Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler