F1 2010 Pite Girdi, Yama Yolda

27.10.2010 09:06 Gökhan Yılmaz

 
     Codemasters, F1 2010'un yamasını Sony ve Microsoft iş birliği ile yakında çıkartacağını duyurdu. Ian Webster, resmi forumlarda yamanın tamamlanır tamamlanmaz oyunculara sunulacağını açıkladı.
 
     Yama, oyunun üç versiyonunda da çeşitli sorunları giderecek. PC'de tekrarları kaydetmede ve oynatmada karşılaşılan sorunlar giderilirken DirectX 11 ve çoklu monitör desteği eklenecek. Ayrıca yapılan optimizasyon düzenlemeleri sayesinde fps oranında artış gözlemlenebilecek. Konsolda ise kayıtlı oyunlarda karşılaşılan sorunlar ve pit-stop problemleri giderilecek. Hasar modellemelerinde iyileştirmeler yapılırken daha fazla direksiyon kontrolcüsü desteklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2010 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2006’da Spor Tutkunlarının Gözdesi Olan Oyunlar 2 26 Şubat 2006’da Spor Tutkunlarının Gözdesi Olan Oyunlar 26 Şubat PlayStation Plus'ın Mart Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 26 Şubat Call of Duty'nin Steam Sayfası Yapay Zeka Kullanımını Doğruladı 26 Şubat Xbox Game Studios Patronu: Çoklu Platform Bizim İçin Kazan-Kazan 26 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler