CoD: Modern Warfare 3 Defiance'tan İlk Bilgiler

Savaş Nintendo DS ekranlarında da devam ediyor
09.11.2011 11:41 Alkan Adakaner

      Bugünlerde Call of Duty: Modern Warfare 3'ün sadece PC, Xbox 360 ve Playstation 3'e çıkan HD sürümü hakkında konuşuluyor. Activision'ın oyunu Wii ve DS için de hazırladığı ise pek bilinmiyor. Bunun sebebi de aslında yayıncı firmanın kendisi, çünkü şu ana kadar iki sürüm için de tek bir ekran görüntüsü bile yayınlamadılar.
 
       Yine de oyunun DS sürümünü geliştiren n-Space bize bazı bilgiler sunuyor. Açıklamalara göre oyunun  DS sürümünün tam adı "Call of Duty: Modern Warfare 3 – Defiance" olacak ve farklı bir senaryoya sahip olacakmış.
 
      MW 2 ve MW 3 ile bağlantılı 14 görevin olacağı oyunda 10 adet bölüm yer alacak.  7 tanesi yeni, 7 tanesi de CoD 4'ün DS sürümünden alınıp yenilenen 14 haritanın bulunacağı Modern Warfare 3 - Defiance'ta 33 multiplayer silahı bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: n-Space Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler