Resident Evil: Merc. 3DS'in Kapağı Belli Oldu

18.03.2011 17:16 Ersin Kılıç


     Capcom hazırladığı oyunlar ile Nintendo 3DS'e destek veren en büyük üçüncü parti firmaların başında geliyor. Özellikle çıkış oyunlarından biri olan Street Fighter IV'ün 3DS versiyonu ile beğeni toplayan firma, Nintendo'nun yeni el konsolu için iki tane de Resident Evil oyunu geliştiriyor.
 
     Resident Evil: Revelations ile bizi hikaye bakımından önemli bir maceraya sürükleyecek olan Capcom, Resident Evil Mercenaries 3DS'te ise eğlenceli bir oynanışa davet ediyor. Serinin ünlü karakterleri ile Mercenaries modlarını oynayacağımız bu oyunda Resident Evil 4 ve 5'teki haritalar karşımıza çıkacak.
 
     Revelations'tan önce piyasaya çıkacak olan oyunun bugün kapak tasarımı yayınlandı. Kapak tasarımına baktığımızda DS kapaklarına göre daha büyük olduğunu görüyoruz. Kapağı süsleyen isim ise Chris olmuş. Kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gamescom 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 22 Ağustos Lost in Random: The Eternal Die Konsollar ve PC için Duyuruldu 22 Ağustos Aksiyon Nişancı Oyunu KILL KNIGHT, Konsollar ve PC için 3 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 22 Ağustos Yarış Oyunu Tokyo Xtreme Racer, PC için Duyuruldu 22 Ağustos Mafia: The Old Country'de Organize Suçun Kökenlerini Ortaya Çıkarın 22 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler