Rock of Ages'in Çıkış Videosu

PC sürümünde Trollface kaya modeli ve oyun müzikleri de bulunuyor, harika!
04.09.2011 16:27 Gökhan Yılmaz

 
     Zeno Clash yapımcısının son oyunu Rock of Ages Xbox 360 için oyuncuların beğenisine sunulmuştu ve PC için 7 Eylül'de Steam üzerinden çıkıyor. Oyunun çıkış videosunu kaçırdıysanız aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. İzlerken kendinize "Neler oluyor?!" diye sorabilirsiniz.
 
     Oyun PC sürümünü ön sipariş ile satın almak isterseniz %10 indirim avantajından yararlanarak oyuna 10$ yerine 9$'a sahip olabiliyorsunuz.
 
     Rock of Ages, başarılı bir yapım olarak karşımıza çıkacak mı bilinmez fakat orijinal bir yapım olacağı kesin. Oyunun PlayStation 3 sürümünün çıkış tarihi ise henüz belli olmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock of Ages Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Atlus Tür: Platform Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler