Sony, PlayStation Neo'yu Doğruladı ancak E3'te Göremeyeceğiz

10.06.2016 15:35 Gazali Çetinkaya

   
   Kotaku ile başlayan Sony'nin yeni konsolu PlayStation 4K veya PlayStatio 4 Neo söylentileri resmi ağızdan doğrulandı. 
   
   Sony Interactive Entertainment başkanı ve grup CEO'su Andrew House, Financial Times üzerinden PlayStation Neo'yu resmen duyurdu.
 
   Andrew House yaptığı açıklamada yüksek performanslı bir PlayStation'ın halihazırda geliştirilmekte olduğunu ancak bu E3'te oyunculara tanıtılmayacağını açıkladı. Bunun dışında Neo'nun standart PlayStation 4'ün 350 dolar olan fiyatından daha yüksek olacağını, PlayStation VR'ın her iki konsolda da destekleneceğini ve önemli bir diğer detay ise Neo'nun 4K (UHD) imkanı sunacağını ekledi.
 
   Son olarak ise Andrew House tüm oyunların standart PlayStation 4'te ve büyük bir çoğunluğunun ya da hepsinin yeni gelecek yüksek performanslı PlayStation üzerinde destekleneceğini de belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 149 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 15 Dk önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler