The Elder Scrolls Online, Stadia'ya Gelecek Ancak Switch'e Gelmeyecek

26.08.2019 00:47 Özgür Eroğlu

 
Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim'i her platforma getirdiği gibi The Elder Scrolls Online'ı da her platforma getirmeye çalışıyor ancak Nintendo Switch hariç. The Elder Scrolls Online'ın oyun direktörü Matt Firor, Twinfinite adlı internet sitesiyle yaptığı röportajda oyunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Matt Firor, The Elder Scrolls Online'ın Stadia'ya geleceğini şu an bu duruun için çalıştıklarını açıkladı. Planlanan çıkış tarihi ise 2020 yılının ilk yarısı. Ayrıca The Elder Scrolls Online, Stadia Platformunda çıkış yaptığında PC ile cross - play özelliği olacağını açıkladı. 
 
Ek olarak ise oyunun Nintendo Switch versiyonun gerçekleşmeyeceğini açıklayan Firor, "Nintendo Swich böyle bir durum için yeterince güçlü değil. Streaming servisi olmadığı sürece böyle bir durum mümkün değil." ifadesini kullandı.
 
The Elders Scrolls 4 Nisan 2014 yılında ilk kez çıkmıştı ve şu an PlayStation 4, Xbox One, PC ve Mac için erişilebilir durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler