FBI, Unreal Engine 3'ün Lisansını Satın Aldı

28.03.2012 22:31 Samet Konuksal

 
     Daha önce Amerikan ordusunun Cry Engine 3 ile birlikte çalışmalar yaptığına şait olmuştuk. Bu sınıfa, farklı bir oyun motoru da girdi. FBI, Unreal Engine 3'ün lisansını satın aldı.
 
     Belirtilenlere göre FBI, yeni ajanlarını Unreal Engine 3 ile inşa edilmiş bir simülatörle eğitecek. Bu konuda daha önce eğitim simülasyonları adına projelerde yer alan Virtual Heroes ekibi de, FBI'a yardımcı olacak.
 
     Virtual Heroes daha öncesinde ordu imzalı America's Army, uzay simülatörü Moonbase Alpha ve felaket üstüne kurulu Zero Hour: America's Medic ismindeki projelerde yer almıştı.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Geldi? 9 Dk önce Split Fiction'ın Ana Hikayesi 12-14 Saat Sürecek 1 Saat önce 2006’da Spor Tutkunlarının Gözdesi Olan Oyunlar 2 26 Şubat 2006’da Spor Tutkunlarının Gözdesi Olan Oyunlar 26 Şubat PlayStation Plus'ın Mart Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 26 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler