Dreamfall Chapters Unity 5 Motoruna Aktarıldı

26.11.2015 13:40 Ömür Gencer


     Bölümler halinde oyunculara sunulan yapımlardan birisi olan Dreamfall Chapters'ın Unity 4.6'dan Unity 5'e aktarılacağı duyurulmuştu. Geliştirici ekibi oldukça zorlayan bu süreç nihayet tamamlandı ve oyunun yeni sürümü yayınlandı.
 
     Geliştirici ekibin başındaki isim Ragnar Tørnquist, bu aktarım sürecinin zorlayıcı ve pahalı olduğunu dile getirdi. Hatta bu aktarım süreci geliştirici ekibin neredeyse sonunu getiriyormuş. Ragnar, konu için "Birkaç yüz bin dolar büyük bir para. Bugün bildiğimizi bilseydik oyun motorunu aktarma kararını vermek çok daha zor olurdu ama yine de yapardık. Kim ne derse desin yaptığımız şey değdi."
 
      Dreamfall Chapters'ın Unity 5 ile baştan yaratılmış hali oyunun tüm sahiplerine ücretsiz olarak verildi. Geliştirici ekip görsellik konusunu hala daha düzgün bir hale getirmeye çalıştığını dile getiriyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşarak yapımı %50 indirimle 24,50 TL'ye satın alabilirsiniz. Aşağıdan oyunun Unity 5 sürümünden alınan görselleri görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamfall Chapters: The Longest Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
okazaki 26.11.2015 22:25:39

Bu oyunda Türkçe yamayı hakediyor.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart Nişancı Aksiyon Oyunu UNYIELDER, Mayıs Ayında Çıkış Yapıyor 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler