"Bug'sız Oyun Yapabilecek Bir Firma Yok !"

Yayınlanan 7 farklı güncellemenin ardından bug sorunu en aza indirilmiş durumda.
08.02.2011 22:58 Talha Aynacı

 
     Call of Duty : Black Ops, Playstation 3 versiyonunda yer alan hatalarla pek çok münakaşanın ana konusu olmuştu. Oyunun içerdiği yoğun bug sebebi ile oyuncuların tekrar iade etmek istedikleri PS3 sürümü hakkında konuşan Treyarch ise endüstride yer alan hiç bir oyun firmasının bug'sız bir oyun yapamayacağını ve binlerce oyun sahibinden yüzlercesinin bu "defolu" versiyondan memnun olduğunu dile getirdi.
 
     Treyarch İletişim Menajeri  Josh Olin, firması adına yaptığı açıklamada : " İdeal bir dünyada, bug sorunu içermeyen bir oyunu raflara göndermeyi biz de çok isterdik." cümlelerini sarf ediyor ve ekliyor:
 
" Kusursuz bir oyun deneyimi yaşayan binlerce oyuncunun yüzlercesi var. Hemen hergün onlarla konuşuyorum. Twitter hesabım üzerinde gelen cevaplarda  'Bu oyun mükemmel, insanlar neden şikayetçi.' tarzı yorumlar alıyorum. Evet, bu problem yaşayan müşterilerimizi daha iyi hissettirmez ama bir de işe bu yönden bakmak gerekir."
 
     Çıkış yapmasının ardından 3 ay geçmiş olmasına rağmen, Call of Duty : Black Ops PS3 sürümü 7 güncelleme görmüştü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 2 Saat önce Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 3 Saat önce Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Korku Oyunu Sorry We're Closed, PC Üzerinden 14 Kasım'da Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Enis Kirazoğlu Duyurdu: Yeni Oyun Anomaly President Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler