Until Dawn Filminin Çekimleri Tamamlandı

08.10.2024 12:23 Mehmet Tandoğan

 
Ocak ayında geliştirilmeye başlandığı resmen doğrulanan ve Ağustos ayında çekimlerine başlanacak olan Until Dawn filmi yeni bir kilometre taşına ulaştı. Açıklanan detaylara göre filmin yapım süreci tamamlandı ve şimdi ise çekimlere geçmek için gün sayıyor.
 
Until Dawn filmi merakla beklenen projelerden
 
 
Yönetmen David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation, Shazam!) yakın zamanda Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Sony ve Supermassive Games'in beğeni toplayan 2015 korku oyununun film uyarlamasının çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Until Dawn filmi PlayStation Productions ve Screen Gems tarafından ortak bir şekilde geliştiriliyor.
 
Daha fazla detaya girecek olursak, film içerisinde Maia Mitchell, Belmont Cameli, Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo ve Odessa A'zion'dan oluşan bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Oyunda gizemli Dr. Hill'i canlandıran Peter Stormare de rolünü tekrar üstleniyor.
 
Öte yandan Ballistic Moon geçtiğimiz hafta Until Dawn'ın yeniden yapım sürümünü piyasaya sürdü. Hem PlayStation 5 hem de PC için yayınlanan oyun, PC platformunda birçok sorunla karşımıza çıktı. Genel olarak oyuncular oyunun çöktüğünü, kilitlendiğini ve donduğunu aktardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beklenen Oldu: Red Dead Redemption PC'ye Geliyor! 19 Dk önce Ubisoft Satın Alınma Tekliflerini Değerlendirdiğini Açıkladı 3 Saat önce Until Dawn Remake Çıkışıyla 3 Bine Yakın Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 4 Saat önce Silent Hill 2 Remake Çıktı: İlk Oyuncu Yorumları Olumlu 4 Saat önce Detroit: Become Human'ın Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler