The Day Before Benzeri Nakwon: Last Paradise'tan 50 Dakikalık Oynanış Videosu

03.12.2023 15:09 Mehmet Tandoğan

 
 
MINTROCKET ekibi şu anda Nakwon: Last Paradise adında yeni bir oyun geliştiriyor. Bu oyun daha önce eleştirilerin odağında kalan The Day Before'a çok benziyor. İki oyun da hayatta kalma temalı bir zombi kıyametini konu alıyor.
 
Oyun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor
 
 
 
Nakwon: Last Paradise, Epic'in en yeni motoru Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor. Bu gelişmeler dışında oyunun alfa sürümünden 50 dakikalık oynanış videosu yayınlanıyor. Bu oynanış videosu bir alfa sürüme ait olduğundan final kalitesini temsil etmiyor. Yine de burada uzun bir oyun süresinden bahsediyoruz. Bu da The Day Before'da gördüğümüzden daha fazla. 
 
Oyun Seul'de geçiyor ve oyuncular burada işine yarayacak eşyalar toplayabiliyor ve bunları satmak için şehre sızmaları gerekiyor. Ek olarak görevleri tamamlayarak para kazanabiliyorsunuz. Nakwon'da zombiler sese doğru geliyor ve insanları fark ettiklerinde ise onların peşine düşüyor. 
 
Son olarak Nakwon: Last Paradise'ın ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi yer almıyor.
 
İşte oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler