Devil May Cry'dan 30 Dakikalık Oynanış Videosu

09.06.2012 12:41 Tunahan Başol


     Capcom, 2013'ün ilk aylarına göz kırpan Devil May Cry'ın oynanış ve grafiklerine göz atabileceğimiz tam 32 dakika uzunluğunda bir video yayımladı.
 
     Videonun girişinde karşılaştığımız genç Dante, tabancalarıyla ve özellikle de kılıcıyla düşmanlarına kan kusturmaya devam ediyor. Oynanış olarak hareketliliğinden bir şey kaybetmeyen yeni Devil May Cry oyununda da kombolar ön planda olacak. Ayıca bazı anlarda Dante'nin kılıcının balta veya tıpan şekline girdiğini görüyoruz.
 
      Savunma için Dante'nin havada sağa, sola, öne veya arkaya çekilme gibi özellikleri de bulunuyor. Daha çok saldırı üzerine kurulu olan böyle bir oyunda savunma dinamikleri yeterli düzeyde.
 
     Mekanların anlık hareketlerle değişmesi oyundaki hareketliliği ve aksiyonu artıracak bir etken olmuş. Zira duvarlarda çıkan yazılar da hikayeye dahil olmamızda etkili olacaktır.
 
     Grafiksel anlamda, dövüş efektleri ile renklenen monitörlerimiz çevreye bakıldığında soluk kalıyor. Özellikle 2013'te çıkacak bir yapım için bu düzeyde grafiklerin sunulması eleştirilebilir olsa da yeterli olduğunu söylemek mümkün.
 
     Yayımlanan bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler