Söylenti: LittleBigPlanet 3 Yeni Nesile Geliyor

LittleBigPlanet serisi Playstation markasının vazgeçilmezlerinden biri oldu
07.02.2013 16:09 Alkan Adakaner


    Sony'nin 20 Şubat'ta Playstation 4 duyurusu yapmasını beklerken bir yandan da yeni nesilde karşımıza çıkması muhtemel oyunlarla ilgili bilgiler de ortaya çıkıyor. Söylentilere göre şimdiye kadar genellikle yarış oyunlarıyla karşımıza çıkan Sumo Digital, LittleBigPlanet 3 üzerinde çalışıyor.
 
     Media Molecule'ün Tearaway üzerinde çalıştığı bu dönemde Sumo Digital'in yaklaşık bir yıldır LittleBigPlanet 3 üzerinde çalıştığı ve bu oyunun Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olacağı söyleniyor.
 
    Daha önce gelen bilgilere göre Sony, Playstation 4'e daha önceki konsollarından çok daha büyük bir oyun bütçesi ayıracak. O nedenle bu kadar çok oyun söylentisi çıkması da normal diyebiliriz. Sonuçta kazanan oyuncular olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Mirage Bu Ay Steam'e Geliyor 07 Ekim 343 Industries Birden Fazla Halo Oyunu Üzerinde Çalışıyor 07 Ekim Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor 07 Ekim Epic Games'in Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 07 Ekim 2si1: The Last of Us 2. Sezon'dan Yeni Detaylar 07 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler