Resident Evil 4 Remake için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı

21.01.2024 19:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'elsuperaguas', Resident Evil 4 Remake için yeni bir mod yayınladı. Bu mod oyuna birinci şahıs kamera bakış açısını dahil ediyor. Fan yapımı bir mod olarak karşımıza çıkan bu paket ile beraber oyunu tekrar oynamak istiyorsanız geçiş yapabilirsiniz.
 
Kamera bakış açıları oyun deneyimini bir hayli değiştiriyor 
 
 
 
Resident Evil 4 Remake, birçok oyun modunu destekliyor ve bu sayede oyunu farklı şekillerde deneyimleyebiliyorsunuz. Her ne kadar bazı sorun ve aksaklıklar ile karşılaşsanız da yine de modları kullanmaya değer.
 
Dikkatinizi çektiyse birinci şahıs modunu buradan indirebilirsiniz. Bu modun çalışabilmesi için bazı modları da indirmeniz gerekiyor. Modları indirmezseniz büyük ihtimalle grafiksel ve çevre anlamında sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu tarz oyun modları fan yapımı olduğundan dolayı elbette oyun içerisinde bazı problemlere yol açabiliyor.
 
Modun işlemesi için aşağıdaki görselde yer alan yani gideceğiniz linkten gereksinimler kısmına tıklayarak belli başlı modları kurmanız gerekli.
 
 
 
Mod tanıtımı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus 11 Nisan 2025 Yılında Nintendo Switch 1 Alınır Mı? 11 Nisan The Elder Scrolls Online, 2025 yılı için Seasons of the Worm Cult ve diğer içerikleri duyuruyor 11 Nisan PUBG: Battlegrounds, 35.1 Güncellemesini Yayınlandı, Peki Güncellemede Neler Var? 09 Nisan inZOI, Erken Erişim’in İlk Haftasında 1 Milyon Satışa Ulaştı 04 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler