Sumo Digital The Chinese Room'u Satın Aldı

14.08.2018 14:39 Gazali Çetinkaya

 
Sumo Digital, Everybody's Gone to the Rapture geliştiricisi The Chinese Room'u satın aldığını duyurdu.

The Chinese Room 2007'de Dan Pinchbeck ve Jessica Curry tarafından kurulmuştu. Sumo Digital'in blog yazısına göre, Dan Pinchbeck kreatif direktör olarak The Chinese Room'da çalışmaya devam edecekken Jessica Curry kariyerine bağımsız bir yazar olarak devam edecek.
 
Dan Pinchbeck yeni konseptler üzerinde çalıştığını belirtti ve şu şekilde devam etti: "Daha büyük bir şey"..."Daha geleneksel bir oyun türünde - hayır, henüz olduğunu bilmiyorsunuz ancak dünyalarımızı ve öykülerimizi zirveye çıkarmamıza izin verecek. Çok ama çok heyecan verici olacak."
 
The Chinese Room Eylül 2017'de Eurogamer'a yaptığı açıklamada yürüme simülatörü oyunlarıyla işlerinin bittiğini söylemişti. Aynı yılın Temmuz sonlarında kurucular Pinchbeck ve Curry tüm ekibi işten çıkardı ve oyun geliştirmeye bir süre ara verdiler.
 
The Chinese Room Everybody's Gone to the Rapture'ın dışında Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs ve So Let Us Melt oyunlarını geliştirdi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everybody's Gone to the Rapture Platformlar: PC PS4 Geliştirici: thechineseroom Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dövüş Oyunu Pocket Bravery, Konsollar için 10 Nisan'da Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Tırmanma Macera Oyunu Cairn, PS5 için Çıkış Yapacağı Onaylandı 3 Saat önce Croc: Legend of the Gobbos Remaster, 2 Nisan'da Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 3 Saat önce World of Goo 2, Bu Baharda Steam'e Geliyor 3 Saat önce Intergalactic Oyuncu Özgürlüğü Açısından Elden Ring'i İlham Alıyor 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler