Silent Hill 2 Remake 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

09.10.2024 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun zamandır beklenen kült klasik korku oyunu Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde çıktı. Dünya çapında piyasaya sürülen oyun, hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından iyi karşılandı. Olumlu yorumlar alan remake çıkışı ile beraber yüksek eş zamanlı oyuncuya kavuştu.
 
Silent Hill 2 Remake oyuncular tarafından sevildi
 
 
 
SteamDB tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Silent Hill 2, Steam'de çıkışıyla beraber 23.676 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Bu sayı oldukça iyi bir oyuncu topluluğuna işaret ediyor. Ancak son yıllarda bildiğiniz üzere yeniden yapım sürümleri bir hayli fazla karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla diğer oyunlarla karşılaştırıldığında bu sayının biraz düşük kaldığını aktarabiliyoruz.
 
Karşılaştırma yapacak olursak Resident Evil 2 çıkışı ile beraber 74 binin üzerinde eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Resident Evil 3 ise 60.000'in üzerinde bulunuyordu. Diğer taraftan Dead Space'in yeniden yapım sürümü 30.000 oyuncu sayısı ile bizleri karşıladı. Dolayısıyla Silent Hill 2’nin eş zamanlı oyuncu sayısı bunların biraz daha altında kaldı.
 
Bloober Team ve Konami ortaklığı kapsamında 2001 yılında çıkan klasik oyunun yeniden yapım sürümü şu anda PlayStation 5 ve PC için mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Life is Strange: Double Exposure Fragmanı Oyunun Özelliklerini Vurguluyor 4 Saat önce LittleBigPlanet 3 PlayStation Store'dan Kaldırılıyor 5 Saat önce Ubisoft, Kullanıcı Verilerini Meta İle Paylaştığı İddiasıyla Dava Edilidi 5 Saat önce God of War Ragnarok PS5 Pro İçin Geliştiriliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler