Resident Evil 2 Remake iPhone, iPad ve Mac'e Geliyor

10.10.2024 12:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Son dönemlerde yeniden yapım sürümlerinde bir artışın olduğunu görüyor ve bu versiyonlara oldukça dikkat çekici serinin oyunları ekleniyor. Özellikle Resident Evil serisi remake anlamında oyun sektöründe sıkça karşımıza çıkıyor. Şimdi ise Resident Evil 2 remake’in Apple cihazlarına gelmesi bekleniyor.
 
Resident Evil serisi Apple cihazlarına gelmeye devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte birden fazla Resident Evil oyunu iOS ve Mac cihazlarına çıkışını gerçekleştirdi. Resident Evil 7, Village ve geçen yılki Resident Evil 4 remake bu oyunlar arasında yer aldı. Ortaya çıkan raporlara göre oyunların hiçbiri sağlıklı bir satış başarısı yakalayamadı ancak Capcom bu politikasını sürdürmeye devam ediyor.
 
2019 yılında piyasaya sürülen Resident Evil 2 remake açıklanan detaylara göre iPhone 15 Pro modelleri ve M1 çipli veya daha yeni tüm iPad ve Mac cihazları için bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek. Tam tarih henüz yayınlanmadı.
 
30 Haziran itibarıyla Resident Evil 2 tüm platformlarda 14,2 milyonun üzerinde sattı. Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC'de mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Football Manager 25 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 10 Ekim PlayStation Plus'a Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 10 Ekim Diablo 4: Vessel of Hatred Çıktı: Karışık Etiketine Sahip 10 Ekim A Quiet Place: The Road Ahead'da Gürültü Algılama Sistemi Yer Alacak 10 Ekim Call of Duty: Black Ops 6'nın Yeni Fragmanı Hikaye Modunu Tanıtıyor 10 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler