Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 Fragmanı Dislike Yağmuruna Tutuldu!

10.08.2023 19:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan Red Dead Redemption, yeni bir duyuruyla beraber Switch ve PS4 konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Daha önce sadece Xbox 360 ve PlayStation 3 konsolları için çıkış yapan oyun bir sonraki konsollara doğru adım atmaya hazırlanıyor. Ancak bir süredir remaster beklentisi olduğundan dolayı oyuncular büyük tepki gösteriyor.
 
Fragman dislike yağmuruna tutulmuş durumda
 
 
 
Bir süredir ortalıkta dolanan remaster söylentileri bu açıklamayla beraber son buluyor. Oyuncu toplulukları hem yeni ve düzenlenmiş bir sürümü hem de PC / yeni nesil tarafına bu oyunun çıkış yapmasını istiyordu. Ancak beklenen ne yazık ki olmadı. Rockstar Games oyunu direkt orijinal haliyle belirtilen konsollara sunmaya hazırlanıyor.
 
Oyunun orijinal sürümünün doğrudan port edilmesi hemen hemen kimsenin beklediği bir durum değildi. Bunun üstüne 50 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı haberi de tepki çeken noktalardan biri oldu. Xbox tarafında geriye dönük uyumluluk aracılığıyla 29,99 dolardan mevcut olduğundan dolayı bu fiyat bir hayli eleştirildi. 
 
Tüm bu olaylar üzerine yayınlanan fragman dislike yağmuruna tutuldu. 2 gün önce yayınlanan fragmanda 36 bin beğeni bulunurken 122 bin dislike bulunuyor.  
 
Fragmana göz atmak isterseniz
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
BSC Misafiri 10.8.2023 20:31:37

İyi de dislikelar gözükmüyor ki tutulsa ne olacak?

BSC Misafiri 10.8.2023 20:38:06

Kullanıcıların bilinçlenmesi bence bu . Ooo sonunda Ps4 ve Switch'e geliyor. PC'de de bir şekilde emülatör ile oynanıyor yerine diye seneler önce beklenen şeyi şimdi yapmalarını övmekyerine, bir iş yapacaksanız adam akıllı yapın . En azından 10 senelik oyun resmi bir texture güncellemesi, resmi bir pc portu, ya da oyun motoru güncellemesi yapın oyun motoru öle güncellenmez bug oluşur derseniz de ( Unreal da Unity de kullandım. Oyun motorunu eski sürümden yeni sürüme güncellerseniz, sadece değişen main conponentler bug oluşturur o da tam manada değişmediğinden bir yerde 20 birim olması gereken ışık 10 ya da 50 birim gibi gözükür ya da shader materyelleri uçar. Materyalleri yeniden oluşturup fixlersin ki Unreal 4'teki random sistemler bile Unreal 5'e yükseltilip lumen, rtx vs eklenebiliyor. Bunların kullandığı Rage motoru hadi daha karışık olsun ki o da unreal gibi c++ Adamlar yapmak istememiş. ) Kullanıcı kesimin yaptığı direk ürüne koşmak yerine, sorgulayarak tepkisel yaklaşımı yavaş yavaş oyunlardaki kalitenin tekrar yakalanmasını sağlayacak. Yoksa iş RedFall, Anthem , Marvels Avengers ya da Suicide Squad kill the justice league a dönmeye başlar bir de Red Dead Online ile Gta Trilogy tabi ki.

BSC Misafiri 10.8.2023 23:22:44

la olm bir durun iptal edecekler şimdi şu oyunu oynayamadım yıllardır bir fırsat geçti elime

juvecan 11.8.2023 02:25:53

Evet bende baktim görünmüyorki,nasıl olacak?

cemecem21 11.8.2023 02:56:35

Normalde beğenmeme butonuna basmam ama bu duyuru bunu sonuna kadar hak etti diye düşünüyorum.

Venomstr 11.8.2023 03:50:41

Dislike'ları nasıl görüyorlar? Ekran görüntüsünde dislike var.

OptimizedSettings 11.8.2023 09:20:36

Xenia emulator ile akıcı 60 fps Türkçe oynayabilirsiniz

BSC Misafiri 11.8.2023 09:29:04

quote:

Orjinalden alıntı: Venomstr Dislike'ları nasıl görüyorlar? Ekran görüntüsünde dislike var.
Tarayıcılarda eklentiler var. Misal Add-block, Açılır pencere engelleme, mevcut görüdüğün sayfanın ekran görüntüsünü alma vs.vs. vs., Youtube'de da normalde dislikelar görsel olarak kaldırıldı. Api olarak hala mevcut ve video yükleyicileri görüyor. Tarayıcınıza "extension indirerek" dislike'ları görebilirsiniz. Daha başka özellikler bile var. Videolara girilen tag'leri görme, video'yu izleyen kitle yaş aralığını görme, lokasyon bazında yoğunluğuna bakma gibi. Api'si olan her sitede . Twitter, reddit , twitch, youtube zibilyon tane extension bulabilirsiniz. Kısaca indirmek için tarayıcınızı açıp " extensions" yazıp kendi tarayıcınızın extensions sayfasından aratarak bulabilirsiniz.

Sarohan 11.8.2023 10:24:46

Bravo çok bilgili bir arkadaşsın da, kendini bu kadar İngilizce terim yazacağım diye kasılacağına normal Türkçelerini yazamıyor muydun ? Neyse böyle daha 'cool' jojuk olmuşsundur.

BSC Misafiri 11.8.2023 17:05:35

quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Xenia emulator ile akıcı 60 fps Türkçe oynayabilirsiniz
o performansı sağlayabilecek bir pc yok bende. ps4 var işte

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Rakibi inZOI'nin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 12 Mart IXION'un PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Açıklandı 12 Mart PlayStation Plus'a Mart Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Mart Steam'de Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 12 Mart Intergalactic'te Oyuncular Yalnızlık Hissiyatını Sonuna Kadar Yaşayacak 12 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler