SOCOM Serisinin Ruhani Devamı Kickstarter'da

09.06.2013 16:02 Samet Konuksal


    PlayStation konsollarına sunduğu taktiksel shooterlarla tanınan Zipper Interactive, geçtiğimiz sene kepenk indirmişti. Yaşanan bu olayın ardından başka stüdyolara dağılan firmanın veteranlarından bir Kickstarter projesi başlatıldı. SOCOM serisinin ilk oyununun yönetmeni, serinin ruhani devamını Kickstarter'a sundu.
 
    David Sears tarafından yönetilen H-Hour: World's Elite isimli Kickstarter kampanyası, SOCOM serisinin PlayStation 2'de sunduğu taktiksel shooter deneyimini PC'ye getirmekte kararlı. Bunun için Sears ve ekibi SOF Interactive, oyunculardan 200 bin dolarlık bağış istiyor. Önümüzdeki 28 gün boyunca sürecek olan kampanyada 14 bin dolara yakın bağış toplanmış. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan, tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOCOM: Special Forces Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler