Borderlands 2, Her Ülkede Eksiksiz Sunulacak

01.08.2012 09:38 Tunahan Başol


     Gearbox Software'ın blogunda yapılan bir açıklama, Almanya'daki ve Avustralya'daki oyuncuları sevindirecek cinsten. Çünkü ilk oyunun bu ülkelerde sunduğu eksik içerik, Borderlans 2'de olmayacak, oyun tüm dünyaya aynı içerik ile dağıtılacak.
 
"Borderlands 2'nin tüm dünyaya eksiksiz bir içerik ile beraber dağıtılacağını duyurmaktan dolayı mutluyuz"
 
"Oyunun hayranları, ilk oyunun bazı ülkelerde, dünyadaki diğer ülkelere kıyasla biraz eksik bir içerik ile geldiğini hatırlayacaklardır. Artık yok! Almanya'da mı yaşıyorsunuz? Avusturya? Sizlerin de Kanada ve İngiltere'dekiler gibi kanlı parçalar görmeniz muhtemel olacak"
 
     Gearbox ayrıca oyundaki Gore Toggle özelliğini duyurmak için fırsat yakaladı. Bu özellik sayesinde, yukarıda belirtilen kanlı parçaları kapatmanız mümkün olacak.
 
     Oyun, büyük bir ihtimalle içerisinde Gore Toggle özelliği bulunduğu için Almanya ve Avustralya gibi ülkelerden izin almayı başarabildi. Ayrıca bu özellik çocuk yaştaki oyuncular için de iyi düşünülmüş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 2 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 3 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 5 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler