Criterion Games'ten 2013'te Yeni Bir Yarış Oyunu

Yüksek hızda bir yarışa hazır olun
06.04.2013 10:42 Alkan Adakaner


     Need for Speed serisinin son oyunlarını geliştiren ve Burnout serisinin yaratıcısı olan Criterion Games'in yeni bir yarış oyunu üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi de bir Criterion yetkilisi Twitter üzerinden bu durumu onayladı.
 
     Criterion Games'te yaratıcı yönetmen koltuğundaki Alex Ward oldukça iddialı ve ilginç bir açıklama yaptı. "Harika bir takımla, bir başka harika gün, bugünlerde harika bir şeyler üzerinde çalışmak"
 
    Bakalım Need for Speed serisini özünden saptırmakla suçlanan, Burnout serisinden de bir süre uzak kalan Criterion Games ne tür bir yarış oyunu üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Burnout Paradise Ultimate Box Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Şubat 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler