Sony, Haven Entertainment Studios'u Satın Alıyor

21.03.2022 20:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, Jade Raymond tarafından kurulan Montreal merkezli geliştirme firması Haven Entertainment Studios'u satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Satın alma maliyeti açıklanmadı.
 
Haven Entertainment Studios, ilk olarak Mart 2021'de Sony Interactive Entertainment'ın bir yatırımıyla kuruldu. Oyun dünyasının en popüler oyunlarından ve serilerinden bazıları üzerinde on yılı aşkın süre çalıştı. Bu deneyime sahip oyun yaratıcılarından oluşan Haven Entertainment'ın şu anda 60'ın üzerinde çalışanı bulunuyor.
 
Stüdyo şu anda PlayStation için özgürlük, heyecan ve eğlence unsurlarına odaklanan sistemli ve gelişen bir dünya üzerine inşa edilmiş yeni bir canlı hizmet deneyimi üzerinde çalışıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 2 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 3 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 5 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler