Euro 2012 Çıkışında Lisans Problemi

24.04.2012 22:23 Samet Konuksal


      Bugün itibariyle çıkışını yapan FIFA 12 DLC'si UEFA Euro 2012 için şikayet sesleri yükseliyor. Teknik açıdan bazı problemlerle çıkan Euro 2012'de büyük bir sorun da bulunuyor.
 
     Electronic Arts forumlarında kullanıcıların belirttiklerine göre Euro 2012'de bulunan 53 takımın neredeyse yarısı lisanssız olarak oyunda yer alıyor. Yani bu takımlardaki oyuncuların isimleri ve formaları sahteymiş.
 
     Bu takımlar arasında ev sahibi Ukrayna en önemlisi olarak gösterilirken, Galler, Slovakya, Estonya, Beyaz Rusya ve Makedonya da verilen örnekler arasında. Konuyla ilgili Electronic Arts tarafından cevap beklenmekte.
 
     Lisans probleminin haricinde girişte de belirttiğimiz gibi Euro 2012, teknik sorunları da içeriyor. Yine forumlarda belirtilenlere göre oyuncular, oyun sırasında sıkça donma problemi yaşıyorlar. Bu konuyla ilgili EA'in Twitter hesabından araştırmalara başlandığı belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Delta Force'un Konsol Sürümleri Ertelendi 04 Mart Xbox Game Pass'e Mart Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 04 Mart Söylenti: Gears of War Collection Haziran'da Duyurulacak 04 Mart Activision AI Tarafından Oluşturulmuş Sahte Reklamlar Kullanıyor 04 Mart Black Ops 6 ve Warzone'un 3. Sezonu Ertelendi 04 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler