Human Head, Prey 2'nin Sinematiğini Yorumluyor

Bütün uzaylılar düşmanınız değil
04.08.2011 10:11 Alkan Adakaner


     Human Head Studios ve Bethesda'nın ellerinde şekillenen Prey 2'nin sinematiğini izleyenler eminim benim gibi videoyu çok etkileyici bulmuşlardır. İlk oyununu beğendiğimiz Prey, 2. oyunuyla da gönlümüzü fethedecek gibi görünüyor.
 
     Oyunun sinematik videosu 3 bölüm halinde geliştiriciler tarafından yorumlanmaya devam ediliyor. Geliştiricilerin yorumların 2. bölümü yayınlandı. Bu bölümde ilk olarak sinematikte Johnny Cash'in Rusty Cage adlı şarkısı ile açılıyor. Geliştiricilere göre bu şarkı video ile mükemmel bir uyum sağlıyormuş.
 
    Videonun başında karakterimiz ava başlamadan önce gerekli eşyaları yanına alıyor. Bu eşyalardan en önemlilerinden birisi ise yere düşerken yavaşlamamızı sağlayan çizmelerimiz oluyor. Anlaşılan oyun içinde de bu özelliği sıkça kullanacağız.
 
    Bu videonun asıl ele aldığı konu ise "takip" sahneleri olmuş. Oyun içinde de bu tür takip sahneleri ile karşılaşacağız ve teleport özelliğine sahip olan düşmanlarımızı yakalamak için alternatif yollar bulmaya çalışacağız.
 
     Geliştiriciler bu yorumların 3. ve son bölümünü ise önümüzdeki günlerde yayınlayacak. Umarız Gamescom'da yeni oyun için videoları görürüz. 2012 yılında piyasaya çıkacak olan Prey 2'nin PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlandığını hatırlatalım.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! 21 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 21 Eylül Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 21 Eylül CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 21 Eylül RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 21 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler