Devil May Cry 5 Alan Adı Kaydı Yapıldı

04.06.2018 10:50 Gazali Çetinkaya

 
 
 GMO Internet Inc.'in 17 Mayıs tarihinde Devil May Cry 5 alan adı (domain name) DevilMayCry5.com kaydı yaptırdığı ortaya çıktı. GMO Internet Inc. Japonya'da bir internet sağlayıcısı ve daha önce de Capcom için MonsterHunterWorld.com ve ResidentEvil7.com alan adlarını almıştı.
 
   DevilMayCry6.com, DevilMayCry8.com ve DevilMayCry9.com alan adları da yine GMO Internet Inc. tarafından kaydettirilmiş. DevilMayCry7.com alan adı ise Epik, Inc adlı farklı bir şirket tarafından kaydettirilmiş. Bunların arasında ad sunucuları farklı olan tek alan adı ise DevilMayCry5.com. 
 
   Ayrıca Capcom'un 1997'den beri sahip olduğu ResidentEvil2.com alan adı kaydı 22 Nisan tarihiyle birlikte güncellendi.

   E3 2018 12 - 14 Haziran tarihlerinde Los Angeles'ta gerçekleşecek. Capcom uzun zamandır söylentileri süren Devil May Cry 5 ve 2015'te duyurulan ancak ondan sonra hakkında hiç konuşmadığı Resident Evil 2 remake'i sonunda bu etkinlikte tanıtacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Temmuz 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül ReLU Games, MIMESIS’I 27 Ekim’de Erken Erişime Açıyor 30 Eylül Tüm Yenilikler ve Türkçe Spiker | EA Sports FC 26 İnceleme 26 Eylül PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE, Cadılar Bayramı’na 'Skibidi Toilet' ile Girmeye Hazırlanıyor 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler