League of Legends Oyuncularından 480 Bin Dolar

(Soldan üçüncü)
20.05.2012 20:51 Samet Konuksal


     Geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan League of Legends'in oyuncuları, Riot Games ile birlikte bir hayır işinde bulundu. Riot Games ve oyuncular, Make A Wish ile anlaşarak bağış yaptılar.
 
     Belirtilenlere göre Riot Games, kemiklerde nadiren görülen Ewing Sarkomu hastalığına sahip olan Joe ismindeki bir League of Legends oyuncusunu ofisine davet etti. 17 yaşındaki Joe, hayranı olduğu oyunun yapımcılarıyla tanıştıktan sonra Riot Games, Joe'a bir de sürpriz hazırladı.
 
     Make A Wish derneğiyle birlikte hazırlanan sürprizde Riot Games, Joe'un en sevdiği oyun karakteri Jax'ı ve onun skini Jaximus'u bir süreliğine indirime sundu. İki hafta boyunca indirimde kalan karaktere ise toplamda 140 bin oyuncu ilgi gösterirken, 480 bin doların üstünde bağış toplandı. Toplanan bu paranın direkt olarak Make A Wish'e yollanacağı da belirtildi.
 
     Ne diyelim, tebrikler Riot Games ve League of Legends oyuncuları!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Büyük Final Bugün! 1 Saat önce Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz 1 Saat önce Yeni Battlefield Oyunu Çıkışıyla 45 Farklı Silah Sunacak 2 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri: 64 GB RAM! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler