Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor

01.10.2024 13:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından biz oyun severlere sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Bununla beraber oyunun ilk ücretli genişlemesi Shattered Space yayınlandı. Ek paket yeni uzay görevlerini, dikkat çekici ortamları ve çok daha fazlasını sunuyor.
 
Starfield artık daha sorunsuz bir deneyim sunuyor
 
 
 
Temel oyun güncellemesine bakacak olursak, oyunda yer alan birçok sorunun ve problemin çözüldüğünü aktarabiliyoruz. 1.14.70 yaması grafiksel sorunları ele alıyor. Ayrıca görevlerle ilgili eksiklikleri düzeltiyor. Bunun yanı sıra ses konusunda ve kullanıcı arayüzü kapsamında çok çeşitli düzenlemeler getiriyor.
 
Diğer taraftan Rev-8 gezgini için çeşitli düzenlemeler getirildi. Genel oyun performansını yükselten güncelleme, silah modelleri için çeşitli görsel iyileştirmelerini de içeriyor. Ayrıca diyalogdan çıkıldığında oyuncunun takip sistemi iyileştirilmiş durumda. Ek olarak oyuncunun kamerası artık zıplama esnasında sarsılmıyor. Öte yandan oyunda yer alan aydınlatmaların daha da iyileştirildiğini söyleyebiliyoruz.
 
Yama notları biraz uzun olduğundan tüm içeriğe ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 6 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 6 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 6 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 7 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler